Azzedine Alaia

  • 10.06.2013 - 18:32

Er den lille mannen innenfor moteverdenen som har kolossal betydning. Han er førstevalget til flere av de største kjendisene, så som Michelle Obama, Rihanna, Jada Pinkett Smith, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow og Kim Kardashian for å nevne noen. Når man ser de feminine, detaljerike, simple, men allikevel avanserte kreasjonene hans, skjønner man godt hvorfor han er så populær som han er. Jeg er helt forelsket i designet hans, og hvis jeg hadde hatt pengene til det, hadde jeg kun gått med Azzedine Alaia sko. Han er en ekspert på utskjæringer, og sandalene hans har en kvindelig eleganse over seg, som ikke lar seg skjule.

Hvem hadde vel ikke falt for en kjole som hyller de kvindelige formene og fremhever dem? - Jeg hadde hvertfall. Han viser med signaturkjolene som har stort skjørt og er kroppsnære fra livet og opp, at det er helt fint å være en kvinne med former, det er nesten et must. Og hvem kan vel glemme den røde drømmen av en kjole som Rihanna hadde på seg til the Grammys.

Se bare her; 

 

Hvis jeg skal si noe tåpelig på slutten av dette innlegget, så må det være; "Would if I could".

 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits