Bianco fashion army # something

  • 20.06.2013 - 20:26

Wow! For lenge siden sendte jeg inn en søknad om å komme med i Bianco Fashion Army, og tenkte at jeg sikkert ikke ville komme med, men... I dag fikk jeg beskjed om at jeg nå er offisiell Fashion Army Officer! Herregud, så glad jeg ble! Jeg er valgt ut som en av 60 ut av 2800 nordiske ansøkninger, og er allerede blitt fan av flere av de andre offiserer sine blogger.
Jeg er tilknyttet Bianco på Købmagergade her i København, og det kunne ikke passet meg bedre. Jeg er veldig glad for at jeg søkte, fordi Bianco faktisk er en kjede som jeg er stor fan av, da de jo lager fantastiske sko! Gleder meg til å se hvor det bærer an videre nå, og å holde bloggen oppdatert.

I dag er det så ufattelig varmt i Køben, så jo mer vind som kommer under skjørtet, jo gladere blir man.
Jeg har vært utrolig travel på det seneste, med photoshoot for de nye designere fra designskolen her i København, private kunder, innspilling av musikk-video i helgen og innspilling av musikk-video denne helgen også. Gleder meg til å vise de på bloggen.


Her er meg i sommer-outfit i dag;
Topp: vintage fra mor, skjørt: vintage fra Episode, sko: & Other Stories, veske: Chanel.

Jeg har også fått en ny piercing! Kun i øret, men er litt stolt over meg selv allikevel ;)

så fint :)

byidap

20.06.2013 kl.20:58

Så fint :)

Sabine

20.06.2013 kl.21:38

Du burde starte din egen fashion army!

Camilla

20.06.2013 kl.21:50

så gøy, gratulerer! :D Lykke til, gleder meg til å bli med på veien :) Supersøtt antrekk, deilig i sånn varme som er for tiden :)

turid

20.06.2013 kl.23:08

WOW såååå kult Hanne!!! gratulerer :D :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits