music video shoot

  • 24.06.2013 - 16:29

I går holdt vi på med å filme den nye musikkvideoen til Black City hele dagen. Fra kl 0700 til kl 2100. Det var kjempegøy og selvfølgelig litt slitsomt med en så lang arbeidsdag.
Jeg var stylist og makeupartist på den og stod for styling av bandet og sminking av skuespillerne. Jeg gleder meg sånn til å se resultatet! Det var litt slitsomt på første settet fordi himmelen bestemte seg for å åpne slusene sine, og der ble det en smule stressende med å finne presenninger til utstyret, så ikke hele produksjonen og utstyret gikk i vasken, men vi klarte det! På tross av det holdt vi tidsskjemaet noenlunde, med kun 20 min i overtid. Alle menneskene er så flinke og talentfulle, og jeg er så glad for at jeg får lov til å slå krefter sammen med dem.

Som lovet hadde jeg kameraet mitt med, men det er så typisk meg, at når jeg er travelt opptatt med noe, så glemmer jeg andre ting, så som å ta bilder i dette tilfellet. Noen bilder ble det dog til, og dem gleder jeg meg til å vise. Som dere kan se, er Berta også med. Hun er blitt en stilig, liten hund etterhvert, som liker å være der det er kameraer.

 

 

Nummeret heter "Fire" og det samme gjør albummet. Det beste er faktisk at dere kan sjekke det ut allerede nå, for platen er ute ;)

 

byidap

24.06.2013 kl.16:34

Kult!

isa

24.06.2013 kl.19:33

nice, ha en fin dag :)

-komenter gjerne--http://isavero.blogg.no/
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits