LadyBoheme with a rock attitude

  • 27.06.2013 - 19:46

Da jeg våknet i morges fikk jeg lyst til å løpe en tur, men det endte med at jeg tok Berta med, og vi gikk tur i tre timer. Så litt mosjon fikk jeg.. Skulle egentlig på middag i dag, men den ble avlyst, så da er det bra at hjertevenn (Sabine) kan komme med nagler så vi kan lage magevesken min. Hun er så snill, og gleder meg til å vise det ferdige resultatet til dere :)
Dagen har ellers blitt tilbrakt utendørs, og tankene har handlet om hvorvidt vi får tak i et telt til Roskilde eller ei. Jeg prøver å bagatellisere det, men det er en viktig detalje (da-a) når man skal på festival. Jeg håper på å få ordnet det i morgen. A reiser til Finland med Black City for å spille i helgen, og det er der Roskilde Festivalen åpner, så det er sånn sett opp til meg og en annen som vi skal ligge i camp med, om vi får skaffet plass til campen vår. Det er sånn at når gjerdet velter, så har folk arrangert at de sterkeste og forteste løper med lite bagasje, og setter opp hvor campen skal være, til de andre trege kommer med teltene. Jeg har alltid vært den trege som går med 3 personer sin bagasje, og tro meg, det har passet meg utmerket. Men dette året er vi sannsynligvis kun to som kan løpe. Så jeg må, med de små kommodebeina (hvis noen er i tvil, så betyr det at man har korte bein) jeg har, prøve å løpe fra de andre. Kryss fingre for at meg og beina mine overlever.

I dag har jeg ellers følt litt på boheme-vibes (kanskje jeg blir inspirert av at Roskilde nærmer seg), og iført meg den røde kjolen min. Jeg har ellers tonet uttrykket ned med vintage skinnjakken min og boots i stedet for sandaler. Som sagt før, så er jeg en sucker for kontraster.

Her er dagens outfit;Jakke: vintage fra Camden, hatt og kjole; H&M, smykke; KANT by Rahbek

Sandra

27.06.2013 kl.19:50

Vakkert :)

Josephine

02.07.2013 kl.11:08

Super fint outfit, er vild med det :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits