New in

  • 29.06.2013 - 14:31

Jeg har shoppet litt her den sidste tiden. Jeg prøver å holde det på et minimum fordi jeg skal på Roskilde, men man finner jo litt her og litt der.
Donn Ya Doll på Istedgade hadde utsalg, og jeg tok min faste shoppe-makker med for å sjekke sortimentet. Det var utrolig mye fine klær, men det ble med et headband og et smykke for meg. Men Tine endte opp med en fantastisk rå og kul, mørk denim-vest.
Sneakers har aldri vært min ting, og jeg har egentlig syntes at det så helt feil ut, med fasjonable jenter som gikk med sneakers. Men da jeg så de lavendelfargede fra Reebok, ble jeg litt forelsket.
Og i går fant jeg de ultimate Roskilde-skoene; Converse (selvfølgelig). Bortsett fra at det regner da.. Så jeg må nok frem med sjøstøvlene.

Elsker simple smykker man kan style sammen med andre smykker og få et mer "systematisk rot"-look.

Den fargen altså...Til et helt svart, klassisk outfit vil disse være midt i blinken. Jeg elsker jo kontraster, som sagt.Dette er de mest behagelige, letteste shortsene jeg noensinne har hatt på. Når solen titter frem, kommer disse fluks på. Fra WonHundred.

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits