my new suede shoes

  • 02.07.2013 - 23:17

Åhr. Familien er her i Køben, og det er bare så herlig! De kom søndag og reiser videre til Skagen i morgen, og A og jeg reiser videre til Roskilde i morgen, så livet er schøn.
De siste dagene har blitt tilbragt med familien og sørget for at "Roskilde survival kit" er i hus. - Og det er det. Føler jeg. Men har sikkert glemt noe. Det viktigste på Roskilde er våtservietter, sminkeservietter, desinfiserende gele, og tørr-shampo. Og de tingene har jeg kjøpt. Pluss kjøpte nye sjøstøvler i dag, så da er jeg hvertfall klar.

I dag startet vi dagen med å spise utrolig god brunch på Paludan i byen, så dro vi til stranden, hvor hundene badet og løp rundt og gravde sand på alle sammen. Etterpå gikk turen til byn, hvor jeg fant noen nye min-grønne sko på & Other Stories, som dere kan se på bildene under. Vi dro og spiste på Oysters & Grill, som var helt fantastisk. Jeg elsker sjømat, men da jeg ikke spiser noe med ansikt, så blir det til skjell for meg, hvilket passer meg utmerket, og det smakte bare så utrolig godt. Det var en fest i munnen min.
Kvelden ble avsluttet på bryggen på Kaffesalongen, med kake og hylleblomstsaft. Takk til min fine familie, for at jeg kan ha sånne dager med dem.

 

I morgen bærer det til Roskilde, og der skal jeg prøve å blogge fra mobilen min, så bildekvaliteten bliver nok en smule redusert.

Julie / It's My Passions

03.07.2013 kl.13:07

Dejlige billeder, det er jo ren sommerhygge :)

www.itsmypassions.dk

Sabine

03.07.2013 kl.15:18

Din familie ser skøn ud :-)

Gittemary

07.07.2013 kl.14:14

Fantastisk blog !

Huge hugs www.gittemary.com

www.youtube.com/Gittemary

www.facebook.com/ThePictureOfMary
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits