oh these summer nights

  • 10.07.2013 - 11:58Jeg blir alltid litt stresset når sommeren er her. For det er nå jeg skal nyte den. Den kommer kun en gang i året, og da er jeg bare nødt til å være der, hvor enn den er, og være så mye tilstede i nuet at jeg ikke går glipp av noe. Det er en veldig stressende tanke, at man ikke vil gå glipp av noe. For da går man jo nemlig glipp av det. Jeg skal prøve å la være å telle dagene og heller bare lene meg tilbake og nyte dem i stedet for.
Snart bærer det av sted til Sandefjord for meg, der har jeg vært hver sommer hele livet mitt. Og jeg synes det er det vakreste stedet på jord. Vi er en gruppe venner som har vært sammen siden vi var helt små, og selv om vi kun ser hverandre om sommeren, er det noen av de beste vennene jeg har. Og de jeg har opplevd mest dumt med ute på Kvernberget.
I går var en dag som skulle nytes. Det ble nesten for varmt, men øl, familie, hunder og Nyhavn gjorde den varmen utholdende.

 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits