ROOOOSKILDEEE, day one

  • 10.07.2013 - 12:58

Er det en begivenhet i løpet av året som man ikke vil gå glipp av, så er det Roskilde Festivalen. Det å være sammen med 80 000 andre mennesker, i en eufori av lykke, glede, musikk, alkohol, venner, fantastisk mat og sommer, kan rett og slett ikke beskrives. Jeg lever når jeg er på Roskilde. Det er kanskje det ene stedet, i tillegg til Sandefjord, der jeg bare er tilstede. Den største bekymringen man har, er om man når å se hele The Lumineers konserten, før man skal videre til den neste, og let´s face it, det er en ganske digg bekymring å ha.
I år var min største konsert-opplevelse Metallica! Jeg er ingen blodfan, men det de gamle karene leverte, var helt eksplosivt. Rihanna var digg også, men hun kom en halv time forsinket, og om det stammet fra diva-nykker eller en teknisk feil, vites ikke. Jeg har en liten tro på at det var diva-nykker, og på en festival, er det bare særdeles uncool å la publikum vente. Konsertene ligger helt oppe i hverandre, og er en kunstner forsinket, når man ikke den andre konserten man ville se, for ikke å snakke om presset ved å ha drukket to øl, og så skal vente enda en halvtime med å tisse. Not cool, men damen er jo helt fantastisk. Begynnelsen av konserten var litt treg, men så kom hun med hitsene, og "We found love", var det som sparket det hele i gang, og fikk 80 000 par føtter til å bevege seg som om det var på et stort diskotekgulv.
Ellers var Black Rebel Motorcycle Club, James Blake, Queens of the Stone Age, The Lumineers, When Saints Go Machine og Marie Key helt fantastiske også.

Vi bodde i Get a Tent Uptown, som var over alle forventninger. På et tidspunkt føler man kanskje man er blitt litt for gammel til å bo i grisestien som er det store camping-området, og ikke har noe i mot å gi 1250 kr for å få et fint telt oppslått til deg når du ankommer, økologisk frokost alle dagene, gratis varme dusjer, lounge-område og et rent camping-område, pluss det viktigste av alt; rene, vanlige toaletter! Det blir jo kun 650 pr. pers., da det er to personer pr. telt.

Jeg gleder meg allerede til å se hvem som kommer neste år og booke billetten min.
Sabine

10.07.2013 kl.19:39

Jeg H A D E R mig selv for ikke at være taget med :´(

Det ser jo mega fedt og lækkert ud. Hvorfor overtalte du mig ikke????????? piv piv
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits