Køben-tips!

  • 31.05.2014 - 18:21Jeg tenkte jeg skulle starte et nytt emne her inne som heter "Køben-tips!", så jeg kan gi dere råd til hvor dere, ut fra mitt synspunkt, burde dra og besøke/være/spise/se, hvis dere kommer på tur til København :) København er min favorittby nummer én (..og Norge er favorittlandet mitt # 1 ), og det er så lett å falle i turistfellen med kun å se Strøget og Nyhavn. Det blir selvfølgelig et lite tips her og der, når jeg selv har vært de stedene jeg liker, men jeg selv om det ikke kommer den store reportasjen om det ene stedet etter det andre, tenker jeg det er koselig, og skulle ønske det var en blogg jeg kunne lese når jeg flyttet hit:) (det var det sikkert, men jeg visste ikke om den i hvertfall, hehe). 
Det første stedet er der hvor jeg spiste med A i går; nemlig Pussy Galores (..ja, jeg vet, navnet er så flaut at man nesten burde boykotte stedet av den grunn, men gi det en sjanse!) på Skt. Hans Torv på Indre Nørrebro. Er man på Nørrebro og vil ha god mat med sol til, så er denne restauranten midt i blinken. De skifter menyen en gang i blant, men alle gangene jeg har vært der har jeg vært fornøyd. Her på bildet spiser jeg, siden jeg er vegetar, geitostsalat med masse godt til, og A fikk seg en burger (selv om jeg ikke har lyst til å reklamere for å spise kjøtt på bloggen, så legger jeg ut et bilde av burgeren likevel, med en fin sidenote som oppfordrer dere til å spise mindre kjøtt! ;) ) Siden jeg var litt redusert i går, passet en salat meg perfekt og man burde jo gå ut og spise og nyte været mens man kan! :) 
Send meg en kommentar hvis det er noe dere lurer på mht København, så svarer jeg mer enn gjerne! :) Håper dere får en fantastisk dag! :) 

prinsessen

31.05.2014 kl.18:24

det hade vært suupert, dersom jeg reiser dit!

Hanne T

31.05.2014 kl.18:37

prinsessen: Så kjekt! Kan varmt anbefale en tur! :)

E

03.06.2014 kl.08:53

Det hadde vært supert!!! Jeg studerer i København, men skal hjem til Norge i høst for ha praksis før jeg kommer tilbake for et siste semester her. Så jeg suger til meg av alt tips til hva jeg må oppleve i løpet av det siste semesteret mitt (neste vår) :)

Hanne T

03.06.2014 kl.18:01

E: Å, så gøy! Da er du vel i København til Distortion nå da? :) Gleder meg til å finne på gøye ting! :) Stor klem og håper du får en fantastisk Distortion! :)

E

04.06.2014 kl.12:33

Ja, det er jeg! Gleder meg halvt ihjel, så alt som heter eksamner blir satt på hold. Så om du har tips i forhold til Distortion også, blir de tatt i mot med glede. Syns det er litt vanskelig å få oversikten da det virker som det bare er helt utrolig gøy som skjer! Takk og i lige måde!! :)

Hanne T

06.06.2014 kl.13:12

E: Hehe! Jeg vet! Jeg var så redusert i går etter Nørrebro, så jeg orket ikke Vesterbro i går. Var det gøy? Jeg synes alltid Nørrebro er det gøyeste, for der er det litt mer intimt, men det kan ha noe å gjøre med at jeg bor her også. Hehe. I dag er det jo på Refshaleøen, skal du der? Jeg skal kanskje, men ser det litt ann på været :) Og hvordan var det på Vesterbo? :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not another fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen, and how I aim and wish for a more sustainable and animal friendly approach towards style, fashion and beauty in general. I hope I can inspire you to be a bit more stylish and environmentally friendly, because how I see it; those are not opposites. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits