Bohemeish

  • 23.08.2014 - 12:06


Wearing: jacket & dress: H&M, shoes: SixtySeven

Jeg tenkte egentlig at dette antrekket var litt kjedelig, men i mangel på bedre poster jeg det allikevel :) Jakken har jeg bodd i siden jeg kjøpte den for to helger siden på loppemarked. Venninnen min Emilie har den samme (bare den ser helt ny ut, da), og jeg har ønsket meg den lenge, før jeg fant den til 50 kr. nå. - Jeg elsker å gjøre kupp! :)
Denne kjolen kjøpte jeg for 100 kr. på H&M for en stund siden, og jeg holdt på å selge den på loppemarked før jeg ga den en ekstra sjanse, og siden har jeg brukt den veldig mye :) Sånt synes jeg er veldig gøy :) Det er flere ting som jeg har tenkt å selge på loppemarked, men som jeg pakket ned i kasser i kjelleren for flere år siden, og forrige gang jeg skulle selge, da fant jeg de, og heldig var det at jeg gikk gjennom de en ekstra gang, for jeg fant både Louis Vuitton vesken min samt to vintage vesker fra Bottega Veneta blant alt rotet :) Nå har jeg brukt de fra Bottega Veneta, men LV vesken skal selges, for den ligger bare og samler støv :)
Jeg håper dere har en fantastisk dag og koser dere skikkelig! :)

Kamilla Haaland

23.08.2014 kl.13:55

Knallfint antrekk!

Caroline

23.08.2014 kl.14:52

Åhh nydelig!

Jorunn

23.08.2014 kl.23:50

Overhodet ikke kjedelig!

Og elsker håret ditt!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits