New shirt & nude pumps

  • 26.08.2014 - 23:52


Wearing: jacket: vintage, shirt: BikBok, jeans: Cubus, sunnies: Céline, shoes: Bianco Footwear

Denne skjorten fra BikBok så jeg på Instagram og klarte liksom ikke å få den ut av hodet (som forøvrig er et sikkert tegn på at noe skal kjøpes!). Det ble med en tur til butikken og 249 kroner fattigere. Hvilket er en veldig fin pris, synes jeg :) Den er herlig myk å ha på og nå har mamma lyst på den også, hvilket jeg velger å ta som et kompliment :) Ellers er antrekket realtivt svart utenom skoene fra Bianco som er min faste følgesvenn for tiden. Jeg lover dere, uten de ser jeg ut som en person som kunne 'vunnet' i Guinnes rekordbok for verdens korteste bein :) 

I morgen er den siste dagen min i Bergen før skolen begynner, så nå prøver jeg å smøre meg med 'gå på-mot' før et krevende år begynner for min del. Jeg sier til meg selv at jeg er nødt til å vende tilbake igjen til rutinene for at jeg atter en gang skal få oppleve gleden ved sommerferie, men herregud så kjipt det er å måtte vente et helt år på varme igjen her i norden. Men, når det er sagt, så synes jeg høsten er helt magisk :) Nå gleder jeg meg til å kjøpe inn strikkegensere med høy hals, høstjakker og å endelig kunne bruke valentingsgaven min fra kjæresten; nemlig Acne-jakken min. Høsten er kanskje den mest spennende årstiden rent stilmessig, eller hva synes du? :)

Noe som jeg også gleder meg til denne høsten er å 'fornye' kjøkkenet vårt, med forskjellige hyller til forskjellige koselige ting som fine keramikkopper, fine skåler, de vegetariske kokebøkene våre og en og annen pynteting. Når det er gjort, så gleder jeg meg til tidlige morgener med kjæresten min & Berta, der vi koser oss med stearinlys og Frisør-te. Nå når jeg tenker på det, så blir kanskje ikke hverdagen så fæl allikevel :)


PS: (!) I morgen kommer det en veldig gøy konkurranse i samarbeid med mitt favoritt smykkemerke; KANT by Rahbek. Så kom innom bloggen i morgen! <3 :D

Cecilia Catharina

26.08.2014 kl.23:56

Så utrolig kult antrekk! :D

Edny

27.08.2014 kl.08:01

Digger stilen din! Har lest bloggen din en stund nå, men aldri lagt igjen spor etter meg :) Tenkte det var høflig å endelig si hei. Liker at du, i motsetning til andre bloggere, kjøper mye brukt. Likevel har du den kuleste stilen! Ha en fin dag da :)

Hanne T

27.08.2014 kl.11:01

Edny: Ååå, så snilt av deg! Det er jeg så glad for å høre! Tusen takk for den fineste kommentaren jeg noensinne har fått! <3 Nå ble jeg kjempeglad :) Noen ganger tenker jeg at jeg burde vise mye mer nytt tøy, men din kommentar har gjort at jeg er ekstra glad for å elske gjenbruk! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits