Om trender og sånt...

  • 28.08.2014 - 09:59
Wearing: jacket: H&M, jeans: Cubus, shoes: Bianco Footwear 

Det er veldig sjeldent at jeg kjøper helt nye klær, og når jeg shopper nye klær, da spør jeg alltid meg selv om dette er et plagg jeg kan ha mange år fremover, for jeg har en tendens til å mislike trender litt. Den sure damen inni meg mener at trender handler om mote, ikke stil, og at de er til for at de store designhusene skal tjene mer og mer penger.

Jeg liker å se på meg selv som en jente som blogger om min personlige stil og ikke så mye om mote som sådan :) Når det er sagt, så er jeg ikke en hardnakket anti-trender heller, for det er enkelte ting jeg synes er så vakre at jeg ikke klarer meg uten. Prikker er en 'trend' for tiden, og faktisk en som jeg har hatt et litt bedre forhold til enn for eksempel blomsterprint-trenden.

Denne jakken fant jeg på H&M Trend, og først gikk jeg forbi den, fordi den raske, analytiske beslutningen hjernen min tok om at denne jakken nok ikke er en tidløs jakke, veide mer i det sekundet enn hjertet mitt som ropte 'Åh, herregud, så søt! Kjøp den, kjøp den NÅ!' Vel, dere ser jo hvem av de som seiret. Men er den ikke fiiiiin..? :) Den blir skikkelig deilig nå til høsten, og jeg gleder meg til å vikle den rundt meg når jeg sykler i den kjølige morgenluften på vei til skolen :)

Knut

28.08.2014 kl.10:13

Herregud, JEG ELSKER DEN!!!!!!

Edny

28.08.2014 kl.10:47

Jeg var inntil nylig ganske opphengt i det siste av det meste. Leste blogger og andre medier om hva som var hot or not. Men så gikk det opp for meg: hva med å være så kreativ at du finner din egen stil? Hvorfor være som alle andre? Så nå har jeg gitt opp å henge på de siste trendene, heller prøve å bygge opp en basisgarderobe som er aktuell uansett. Og det er mye gøyere enn å bare herme etter andre :) Selvfølgelig blir det noen trendplagg, men nå kjøper jeg det fordi jeg synes det er fint, ikke fordi det er trendy :)

Ingrid

28.08.2014 kl.11:06

Så fint antrekk :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits