Alenetid

  • 30.08.2014 - 15:51I går var kjæresten min og jobbet hele dagen, så da laget jeg meg en god salat og satte meg godt ned i sofaen med nyeste Costume. Jeg elsker virkelig å gjøre litt ekstra ut av det å være alene. Å tenne stearinlys, lage noe godt, lese noe interessant og bare nyte alenetiden er helmaks. Gjør du noen ganger noe spesielt for å kose deg alene? :)
Jeg er lei meg for dårlige oppdateringer, det skyldes at jeg, surrehodet som jeg er, har glemt oppladeren til kameraet mitt i Bergen, og nå må jeg bruke G12´en min, men det synes jeg ikke er så bra, så jeg er litt frustrert på kamerafronten at the moment :) Jeg håper mamma kan sende den i posten til meg. Her i Køben regner det og jeg er så trøtt om dagen og håper det er omstillingen fra ferie til hverdag som gjør det - kanskje er det litt været også? Uansett så gleder jeg meg til det er over. :) Jeg håper dere nyter hverdagen! :)

maded

30.08.2014 kl.16:35

Så deilig da! :) Jeg liker å være alene noen ganger, men hvis det blir mye, da hater jeg det..
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits