Ønsker for september

  • 31.08.2014 - 22:01

Jeg ble inspirert av Emily Salomon og tenkte jeg skulle skrive 10 ting jeg har lyst til å gjøre i september. 

1. Gå på samtlige loppemarkeder i Københavns omkreds hver eneste søndag til de slutter å holde loppemarkeder. Det er nemlig noe av det koseligste jeg vet, og attpåtil miljøvennlig :)

2. Invitere vennene mine over på middag når det er mørkt ute, tenne stearinlys og spille musikk fra Charleston-tiden i bakgrunnen, mens vi spiser Steinsopp-rissotto, laget med den soppen jeg selv har plukket i skogen.

3. Lære meg å lage et nytt vegetarmåltid en gang i uken og servere det som romantisk middag til kjæresten min og meg selv. 

4. Ha shoppestopp for klær i butikk, selv om dette kanskje er litt vanskelig. Jeg har sett meg ut en veske jeg har lyst på, og det krever en (hel) del sparing. 

5. Ha en fast dag i uken til meg selv, der jeg tar på meg koseklærne, lager te med honning, hører på Coldplay, tar ansiktsmaske, fikser ny neglelakk og dagdrømmer.

6. Gjøre ferdig den nye veggen i kjøkkenet, med tilhørende bord og stoler, for å stå ekstra tidlig opp og spise god frokost med Berta & A.

7. Gjøre ferdig alle syprosjektene mine som har ligget stille og støvet vekk i en evighet. 'Kjære yndlingsbuksen min, det kommer snart en ny glidelås i deg <3 '

8. Gå lange turer med Berta i høstværet, etterfulgt av kakao under teppet i sofaen sammen med en god film eller serie, så som 'Modern Family'.

9. Skype med familien min nesten hver dag, så jeg ikke savner de så mye.

10. Planlegge en liten ferie til varmere strøk i oktober sammen med kjæresten min. 

Har du noen spesielle planer for september? :) Jeg tenkte det var smart å lage en oversikt, sånn at jeg nå kan krysse av tingene og ikke være sur på meg selv på slutten av måneden over alle de tingene jeg ikke nådde. :) Jeg håper dere koser dere! Det er visst nesten sommer igjen i Norge, ikke sant? Her i Køben øser det ned! Tror jeg må finne sjøstøvlene mine frem... :)  

Selma

31.08.2014 kl.22:04

Åå, jeg liker ideen! Kanskje jeg rett og slett må lage en slik liste selv :-) Og forresten, angående shoppestopp; jeg hadde det i ca fire måneder, og det går helt fint! Det krever bare mye selvkontroll i begynnelsen :-)

Hanne T

04.09.2014 kl.08:27

Selma: Så fin kommentar! :) Ja, jeg satser på å klare det, godt med tipset ditt til selvkontroll i starten ;) Og prøv det du også! :) Gleder meg til å lese det på bloggen din :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits