Everyday Snapshots

  • 02.09.2014 - 00:24

Ååå... Som jeg savner kameraet mitt. Gleder meg skikkelig til å få oppladeren igjen. Det føles veldig nytteløst å bare stirre på kameraet mitt som sitter tomt på pulten min og bare venter på å bli brukt. I mellomtiden virker mobilen som en middels substitutt. Her er noen bilder som er knipset de siste dagene.

Dette gamle skinnskjørtet har jeg arvet av moren min. Hun gikk med det da hun var ung, og det er bare det fineste skjørtet som finnes. Perfekt passform, synes jeg! Og det passer jo utmerket til disse dagene der til og med de sosiale mediene, takket være Jenny Skavlan, har fokus på gjenbruk & vintage. Sånt elsker jeg :)  

Det er kommet en ny kafe noen gater bak oss, som heter Kaos, så der spiste A, Berta og jeg frokost. Økologisk eggerøre med rugbrød og avokadosalat med chili, koriander, løk & tomat. Det smakte utrolig godt. Jeg er vegetar, så derfor spiser jeg økologiske meieriprodukter, men jeg kjenner at jeg nok om noen år kommer til å bikke over til å bli veganer. Det føles bare litt feil etterhvert å spise animalske produkter. Tenker du noen ganger over hva du spiser? :) Jeg vet det er veldig vanskelig å være vegetar i Norge, for ikke å snakke om så vanskelig (og dyrt!) det er å få fatt på økologiske produkter. Håper det kommer mer etterhvert :) Hvis ikke så må dere ta dere en tur til meg i Køben, så viser jeg dere alle de gode vegetarrestaurantene og butikkene ;) <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits