While walking

  • 03.09.2014 - 23:25
Wearing: jacket, shorts & sweater: H&M, hat: BikBok, sunnies: Ray Ban, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear

For meg har en fin blogg alltid vært en blogg som viser fine bilder. Jeg liker å legge ut 'ordentlige' bilder her på bloggen, tatt med Nikon kameraet mitt, så det er med tungt hjerte jeg herved viser dere mobilkamerabilder. Heldigvis er de ikke sååå gale, så la gå ;)

Denne jakken har jeg virkelig gått mye med siden jeg var så heldig å finne den på et loppemarked. Det er den perfekte overgangsjakken, og jeg kan enten bare ha den over en topp/bluse, eller velge å ta en tjukkere genser under den. 

Her er A og jeg på spasertur gjennom koselige Frederiksberg, så vi endelig kunne kjøpe den hyllen vi/jeg har kikket på. Vi endte opp med å kjøpe fire hyller, og to av de henger allerede på veggen nå, stappfulle med alle mulige kjøkken- og keramikkting i forskjellige farger og fasonger. Jeg ELSKER det. Endelig er vi begynt på kjøkkenet, og nå gleder jeg meg skikkelig til å stå opp i morgen tidlig for å spise frokost. A skal til Berlin i morgen tidlig for å spille, så mon ikke jeg står ekstra tidlig opp med han for å nyte kjøkkenet sammen den første morgenen :) Vel, nå er jeg så trøtt jeg har problemer med å holde øynene åpne. Stikk innom i morgen også, så snakkes vi da! <3 :) Håper dere får sove godt! :)

rems

03.09.2014 kl.23:27

Stilig outfit! :D

Kamilla Haaland

04.09.2014 kl.00:51

Fint antrekk :)

Hanne T

04.09.2014 kl.08:25

Kamilla Haaland: Tusen takk, snille du <3 :)

Hanne T

04.09.2014 kl.08:25

rems: Tusen takk! :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits