Veggie

  • 04.09.2014 - 15:10

Siden jeg slepte A med meg rundt halve byen i går på jakt etter hyller, lovde jeg han å lage middag til han når vi kom hjem. Jeg brukte ti minutter på å lage denne salaten og koke steinsoppraviolien, og selv om det gikk kjapt, så smakte det utrolig godt om jeg selv må si det (og A likte det heldigvis også!)
Salaten bestod av vårsalat, øko epler, øko geitost, tomater, mandler og valnøtter med en dressing av sitronolje & granateple-eddik. Tror jeg allerede vil lage det igjen senere på uken, for det er virkelig få ting innenfor matens verden som er så godt som en god og næringsrik salat, eller hva sier du? :) Det er et eller annet som gjør det lettere og gøyere å spise mat med mange farger  -  man skal ikke kimse av det estetiske øyet, selv når det gjelder matveien :)

Leanore & Maria Volpe

04.09.2014 kl.15:27

Åhhh det ser jo super godt ut da!

Tine

05.09.2014 kl.11:43

nam-nam-nam-

laget du steinsoppraviolien selv også?
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits