Prikk prikk prikk . . .

  • 05.09.2014 - 10:08
Wearing: jacket & jeans: H&M, shoes: Bianco Footwear, belt: flea market

Som jeg skrev for noen innlegg siden er jeg ikke en slavisk følger av trender, men med prikker er det litt annerledes, for jeg synes bare de er så søte! Det er noe med prikker som gjør at jeg blir glad av å se på de. Kanskje er det en nostalgisk følelse etter barndommen som gjør det, men uansett grunn så er det veldig morro med prikker :) Eller hva synes du, er prikker yay eller nay? :) 

Jeg håper snart mamma sender meg laderen til kameraet mitt, for jeg er veldig lei av å ikke ha det (mamma, hvis du leser dette, så send den asap ;) ).
Det er noe med denne bildekvaliteten som minner meg om første gangen jeg begynte å blogge for lenge siden. Det er litt morsomt, men samtidig frustrerende, for hvem gidder vel å gå tilbake i tid. Spesielt i forhold til kvalitet, haha. Vel, man må bruke det man har, så håper dere vil følge med de neste dagene, selv om bildekvaliteten er så som så :) 
Jeg håper dere nyter høsten! <3 Her i Køben blir det bekmørkt veldig fort om kvelden, og da savner jeg lyse Norge litt, så dere må nyte lyset mens dere har det :) 

Knutq

05.09.2014 kl.10:13

Nuttet! verdens pæneste schwein <3

thefashionablemom

05.09.2014 kl.11:29

Fin genser!

rems

05.09.2014 kl.11:52

For et stilig antrekk! du kler prikker! :)

Caroline

05.09.2014 kl.12:39

Åhh så pent!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits