Finders Keepers

  • 06.09.2014 - 11:56

Wearing: jacket: vintage, tee: Maché. jeans: H&M, shoes: Topshop, bag: Bianco Footwear 

I går kjøpte vi den siste hyllen til kjøkkenet fra en ny designer som holder til på Nørrebro. Nå er alt klart til å komme på veggen og fremskrittene fryder meg hver morgen :) Her er noen bilder av meg knipset på veien hjem. Jeg har noen dager der jeg ønsker å være veldig casual, og da er det som regel denne grå t-skjorten fra Maché som kommer på sammen med noe svart. Svart er jo redningen på alt :)
Likte dere fletten min? Jeg likte at den var så løs, så den så henslengt ut. Det var faktisk kjæresten min som hjalp med å flette meg, det synes jeg var ganske søtt, hehe.

I dag er det Finders Keepers her i København, som er et stort designmarked der unge og upcoming designere kan få selge produktene sine til en god pris. Jeg skal hjelpe venninnen min Sabine, som skal selge noen av de vakre smykkene sine, som du i øvrig kan vinne et par av, hvis du klikker deg inn her.
Vel, jeg må løpe. Jeg kom litt sent opp av sengen i dag, så har det litt travelt. Jeg håper dere koser dere og at dere får en fantastisk lørdag! <3 :)

Kamilla Haaland

06.09.2014 kl.12:50

Fint antrekk :)

Hanne T

22.09.2014 kl.18:20

Kamilla Haaland: Tusen takk, snille, gode du! <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits