Om vintage og second hand & sånt....

  • 08.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage Levi´s, faux leather pants: Zara, shoes: Ebay, tee & cardigan: second hand, cap: Mads Nørgaard

Søndag er alltid loppemarkedsdag for meg her i Køben. Det er flere forskjellige loppemarkeder rundt omkring i byen, og jeg pleier som minimum å besøke i hvertfall et :) Det er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg tror at selv om jeg hadde vunnet ufattelig mange millioner i Lotto, så hadde jeg fremdeles gått og letet etter funn på loppemarkeder. I dag var jeg så heldig å finne et helt nytt antrekk til 160 kr. Og det er inklusiv bukser, clutch, strikkegenser og t-skjorte fra ACNE. Jepp, føler meg ganske heldig ;) Liker du å dra på loppemarkeder? Jeg synes det er synd det ikke er flere av de i Norge.

Dette antrekket er også stort sett second hand utenom buksene som er kjøpt på Zara. De er faux leather, og kanskje de eneste "skinn"-buksene som jeg synes har passet meg noen gang. Selv om det knirker noe voldsomt på sykkelen når jeg sykler med de (A bare ler av meg og det er faktisk litt morsomt), må jeg bare ta de på en gang i mellom :) Spesielt nå om høsten, da føler jeg det er perfekt vær til sånne bukser. 
Denne t-skjorten kjøpte jeg på Finders Keepers i går til 20 kr. Jeg elsker sånt! Jakken kjøpte jeg på Ebay for mange år siden til 10$. Også et kupp, hvis du spør meg. Cardiganen som er 100 % cashmere, kjøpte jeg også på loppemarked for ca. et år siden for 100 kr (Yeii), og denne capsen fra Mads Nørgaard kjøpte jeg på loppemarked i går for 50 kr. Hva kan jeg si; jeg elsker loppemarkeder! 
Det går opp for meg når jeg skal skrive hvor klærne mine er fra her på bloggen at jeg kjøper veldig mye brukt. Før tenkte jeg at det kanskje var litt dumt, i og med at toppbloggerne alltid viser det ene merkeplagget etter det andre, men så var det en veldig søt og snill leser som sa at hun likte at jeg brukte så mye brukte klær, og den kommentaren har gjort meg veldig glad siden :) Jeg elsker jo vintage og second hand, ikke bare fordi man kan få unike ting som ingen andre har, men også fordi det er bare så utrolig mye mer miljøvennlig! Det er en skam og kvalmende hvor mye klær som blir produsert i verden, og tro meg; jeg er ingen helgen, men jeg mener at man skal gjøre litt i stedet for å gjøre ingenting, så det å prøve og kjøpe brukte klær, og handle bevisst når man endelig er i butikken, det kan gjøre veldig mye i forhold til forurensing og arbeidsvilkår for de som syr tøyet. Vel, det var dagens (lille) løftete pekefinger. Jeg håper du nyter dagen og er glad for det antrekket du har på, enten det er nytt eller brukt! :) <3

Embla!

08.09.2014 kl.10:10

Utrolig fint antrekk, digger bloggen din!

Edny

08.09.2014 kl.11:08

Veldig bra innlegg! Blir isnpirert til å tenke nytt jeg også, bruke klærne mine på en annen måte; og vips så har jeg et "nytt" antrekk. Har ikke så mange muligheter til å handle brukt her jeg bor, men skal bli flinkere til å bruke de mulighetene som finnes.

Ønsker deg en strålende dag! :)

Stine

08.09.2014 kl.15:15

Kan ikkje du skrive litt meir om loppemarked i København. Vi er to venniner som skal til københavn i oktober, og har ein heil søndag til overs som alt det koselige københavn har å tilby :)

Hanne T

15.09.2014 kl.19:15

Stine: Hei Stine! Så kjekt at dere skal til København! :) Dere kommer til å storkose dere! :) Det er ikke sikkert det er loppemarkeder lengre, når dere er her, men hvilken søndag er det? Altså, dato :) Da hadde det vært litt lettere for meg å sjekke opp i hva som foregår når jeg vet det. Ellers så er markedskalenderen.dk en god side å besøke, samt aok.dk :)

Hanne T

22.09.2014 kl.18:18

Edny: Fineste Edny! :) Tusen takk for fin kommentar, som alltid <3 Du må ta deg en tur til Køben og dra på noen loppemarkeder til våren ;) Ellers så har man jo alltid finn.no, selv om den kanskje er litt kjedelig? Er jo alltid gøyest å være ute og gå på jakt selv :)

Hanne T

22.09.2014 kl.18:19

Embla!: Digger kommetaren din! :) Tusen takk!! <3 :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits