Simple

  • 09.09.2014 - 10:05


Wearing: jacket: vintage, tee: second hand, pants & hat: Zara, espadrillos: Pavement, bag: Bianco Footwear

Ja, hvis dere klarer å ignorere alt det grønne på bildene kan dere se outfittet mitt for noen dager siden. Heldigvis har København noen grønne bylommer mellom alle bygningene. Og bra er det, for jeg elsker jo natur og stillhet rundt meg. Jeg gikk med A og Berta på Assistens Kirkegården her i København. Det er et utrolig vakkert sted, der blant annet Søren Kierkegaard og H.C. Andersen ligger begravet. Jeg pleier å plukke kastanjer og sopp der om høsten sammen med søsteren min, og jaggu meg om jeg ikke fant noe spiselig denne gangen også, dessverre uten min søs som jeg savner å ha her nede :) 

Dette antrekket er veldig enkelt, akkurat som jeg liker det. Noen ganger føler man seg mye mer fresh om man holder seg til lite, enn hvis man går 'all in' med både klær og tilbehør. Det gjør noe med et antrekk å holde det i så få farger som mulig. Eller å benytte seg av kontrastfarger. Det hele går opp i en slags symbiose, synes jeg :) Vel, dere ser jo antrekket som det er, og jeg føler egentlig ikke at det trenger noen ytterlig forklaring. Jeg sier som Rema 1000: 'Det enkle er ofte det beste' (cheesy, I know) ;) 

Jeg håper dere nyter dagene og koser dere i høstværet! <3 :)  

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits