Boyfriend Jacket

  • 15.09.2014 - 18:23


Wearing: jacket: my boyfriend´s, top: vintage, jeans: Cubus, bracelets: Dansk Smykkekunst, rings: KANT by Rahbek, shoes: Zara

What a weekend! Jeg har ikke hatt tid til å oppdatere fordi jeg bare har hatt det så gøy med venninnene mine på besøk fra London, som noen av dere kanskje har sett på Instagram. De har akkurat gått ut døren, og nå kan jeg bruke litt tid foran dataen. Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag, selv om det er mandag, men i morgen er jeg klar for en ny uke. Og snart, mine kjære venner, får jeg tilbake igjen kameraet mitt, så dere slipper å se på dårlige mobilbilder. Jeg føler meg fremdeles helt handicappet uten, men må dessverre holde ut litt til. 

Dette antrekket liker jeg veldig godt og føler meg veldig som Hanne i det. Det er rått, takket være kjæresten min sin skinnjakke og den gjennomgående svarte fargen, men en magetopp og spisse sko gjør det litt feminint, så det blir en herlig likevekt. Søsteren min mobber meg alltid for at jeg sier jeg er så glad i kontraster i et antrekk, men her kommer det en gang til; jeg er en sucker for kontraster. Det er stort sett det jeg går etter i et antrekk. Håret fikk lov til å være løst, mens en nøytral sminke ble livnet opp av en rød leppestift. Liker dere det? :)

Hvordan har helgen deres vært? Jeg håper den har vært like fin som min og enda finere :) Nå gleder jeg meg til å blogge igjen, så følg med <3 :)

Beatriz Neves

15.09.2014 kl.18:30

det var en veldig fin jakke <3

Hanne T

15.09.2014 kl.19:13

Beatriz Neves: Tusen takk! Jeg sier det videre, hehe <3 :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits