The Weekend

  • 22.09.2014 - 11:08

Her er en aldri så liten visuell oppsummering av helgen :) Den var som alltid god med bordtennis, vino blanco, hundekos & loppemarked. Som dere ser er det en hel del hundebilder av Berta  - hun er bare så fin & god, og vi er så ufattelig glad i henne (hun er til og med med på cocktail-bar!) - Så å ikke legge bilder opp av henne ville være å vise en annen tilværelse enn den jeg har :) Har du hund? Da skjønner du det sikkert selv, hehe :)
I går var jeg på to forskjellige loppemarkeder her på Nørrebro. Etter det siste på Jægersborggade ble vi nødt til å dra hjem, for jeg klarte ikke å bære på mer. Men jeg fant så mye fint! Gleder meg til å vise det til dere :) I dag vet jeg laderen til kameraet mitt ligger på posten, så den skal jeg hente senere. Jippii!
Har du hatt en god helg? - Det håper jeg! :) Også håper jeg at du får en fantastisk uke! :) <3

Cecilie

22.09.2014 kl.11:13

jeg har hund,og man klarer bare ikke å la være!<3

Caroline

22.09.2014 kl.11:48

Jeg har hund ja, og man tar gjerne bilder av den hele tiden :P :) Så ut som du hadde kost deg i helgen :)

Hanne T

22.09.2014 kl.18:15

Caroline Nordbæk: Hehe, da vet du akkurat hvordan det er! :) Typisk oss hundeeiere.. ;) Takk for fin kommentar! :)

Hanne T

22.09.2014 kl.18:16

Cecilie: Hehe, jeg vet! :) Det er nesten umulig å la være! :) Så kjekt at du også har hund :) Takk for fin kommentar! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits