Vintage skatter <3

  • 23.09.2014 - 11:22
Heldige meg fikk noen godbiter med hjem fra loppemarked i helgen, og her ser dere noen av de. På loppemarked må man gå og lete, og det er faktisk det som er så gøy med det. I butikkene kan man bare finne den ene 'fine' tingen (lol, holdt på å skrive tegningen der, fordi jeg hører på Karpe Diem akkurat nå. Ja, vet, ikke døm meg, men sangen 'Tusen Tegninger' er på en norsk spilleliste som jeg nettopp fant på youtube) etter den andre, fordi de er plassert der for å få oss til å kjøpe det. Men på loppemarked må man lete og prute, og er man en rutinert skattejeger, kan man finne den ene vakre skatten etter den andre. (her skulle det vært en smiley med hjerter i øynene)

Hvis du ikke er interessert i hva de forskjellige tingene kostet, så kan du hoppe over dette avsnittet (det er kanskje litt kjedelig, nemlig!) :) Men på bildene ser dere støvletter fra Zara til 40 kr., sko fra ukjent merke til 50 kr., den fineste hatten til å gå med på stranden om sommeren (gleder meg til å vise den på!) til 20 kr., belte til 10 kr., sminkebørster fra MAC til 10 kr./stk., svart t-skjorte fra Alexander Wang til 30 kr., blå skjorte fra Benetton til 30 kr., plommerødt ullskjerf til 20 kr., Ganni genser til 70 kr. og Acne genser til 40 kr. Pluss jeg kjøpte mye mer som ikke kom med på bildet, så som du kanskje skjønner, så var jeg var inne i en skikkelig lykkerus på loppemarkedet. Å kjøpe brukt er en form for shopping som jeg kan forsvare, fordi det er miljøvennlig og hjelper 'vanlige' mennesker til å få litt igjen for tingene sine, også er det bare så himla gøy! :) Liker du å kjøpe brukt? Og hva synes du om tingene? Noe du kunne ha gått med? :) 

Jeg håper dere får en fantastisk dag! :) <3

Mia Bakken Olsen

23.09.2014 kl.11:23

Wow, så mye fint! Utrolig hvor mye fint man faktisk kan finne på loppemarked. Var marked her i helgen og, men rakk desverre ikke dra :/
Så mye fint :D

Edny

23.09.2014 kl.14:39

Så mye fint! Du er så flink på dette, om jeg skal på loppemarked så trenger jeg nok et kurs først. hehe
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits