Camel Coat

  • 25.09.2014 - 11:31


Wearing: coat: Ganni, sweater, belt & clutch: second hand, shoes: Zara 

Siden det er så mye fuzz om kamelfargete kåper og jakker for tiden, så tenkte jeg å lufte min variant, som jeg kjøpte på Ganni i fjor. Med et naglebelte i livet (som jeg kjøpte på loppemarked i helgen) og en kremfarget, høyhalset kasjmir-genser, som jeg kjøpte brukt for noen år siden, hadde jeg stylet den helt etter min smak. Selv om jeg ikke er så mye for at alt tilbehøret skal matche, så syntes jeg ikke det gjorde noe med naglevesken (i tillegg til beltet), i og med at alt det andre var så avdempet. Håret var satt i strikk på toppen, og leppene i skarp orange for å gjøre det hele litt mer lekent. 

I helgen kommer familien min på besøk, og gjett om jeg gleder meg til å gå ut og spise og bare kose oss :) Det er travle dager for tiden, så derfor er det ekstra godt med et lite familie-avbrekk og bare være sammen med dem man er allermest glad i :) 

Jeg håper du koser deg og nyter høstdagene! :)

Luna Domenika

25.09.2014 kl.11:38

Fin kåpe:-)

Wanderlust

25.09.2014 kl.11:58

nydelig kåpe! :)

Hanne T

29.09.2014 kl.21:23

Wanderlust: Tusen takk! <3 :)

Hanne T

29.09.2014 kl.21:23

Luna Domenika: Tusen takk! <3 :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits