SORT

  • 30.09.2014 - 17:04


Wearing: jacket: vintage, skirt: American Apparel, sweater: Ganni, shoes: Zara, bag: Topshop

Jeg føler dagene flyr for tiden. Mellom skole, jobb og et sosialt liv som jeg skulle ønske kunne være enda litt mer sosialt, blir det litt for liten tid til å slappe av og bare være glad for alt som kommer :) Men sånn er det vel bare. Målet mitt er å ikke bli overumplet av stress før jul. - Det hadde vært veldig fint. Ellers prøver jeg å nyte alle mulighetene og stundene som kommer. Jeg føler meg jo ganske heldig, når jeg bor der jeg bor, gjør det jeg gjør, og har en så fin kjæreste, familie + verdens søteste hund. Men luksusproblemer i denne delen av verden står som oftest i veien for det å omfavne de gode tingene som skjer i livet. 

Dette antrekket ble slengt på etter en litt sen natt på byn dagen før. Det å stå opp dagen derpå og kunne kle seg svart er en ganske frigjørende følelse, synes jeg. Helsvart er jo bare så fint! Dette skjørtet, sammen med genseren og beltet, kjøpte jeg på loppemarked forrige helg. Jeg elsker å mikse gammelt med nytt. 
Sammensetningen av dette antrekket var litt tilfeldig, men det er både romantisk og rockete på samme tid, akkurat som jeg liker det :)

Jeg håper dere har det fantastisk! :) <3

Marie-Madelen Bekken

30.09.2014 kl.17:07

Syntes antrekket i seg selv var super fresht, og du var kjempe stilig. dette kledde du virkelig :) Skjønner hva du mener, selv om jeg føler at jeg kanskje har litt mer fritid. Nyt den tiden du har, og kos deg masse. Ha en fin kveld

Eline Fløiten Nordli

30.09.2014 kl.17:46

Kloke ord, og kjempestilig antrekk. :-)

Kristine

30.09.2014 kl.18:54

Kjempefint antrekk! Skjønner akkurat hva du mener, men da handler det kanskje litt om å se forbi de luksusproblemene man har og fokusere på de litt større tingene kanskje :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits