Warning: Innlegg som ikke handler om stil & klær

  • 06.10.2014 - 16:30Helgen bød på mange gode ting, så som verdens koseligste sykkeltur med hundene i kurven og en glad kjæreste ved min side <3 

A og jeg var nemlig på sykkeltur rundt København for å demonstrere for fredningen av Arktis, så ikke oljeselskapene får lov til å borre der og sette ufattelige mange dyrearter i fare, for ikke å snakke om hva konsekvensene ville være for miljøet, skulle det bli et oljeutslipp. Ja, jeg bryr meg om miljøet, samtidig som jeg elsker klær og stil. 
Nå er det sikkert flere av dere som synes jeg er sykt irriterende og kanskje til og med en hippie? Men det får så være :) Jeg har mine merkesaker, og hvis jeg ikke skulle få utløp for dem gjennom bloggen min, så ville det være gale. Jeg prøver å ha et fokus på min personlige stil og livet mitt i Køben, men noen saker synes jeg bare er så viktige, at jeg er nødt til å gi de litt "spalteplass" her inne :) 

Det er begrenset hva jeg som student med et hektisk liv i Køben kan gjøre for å redde miljøet, men alt fra å slukke lyset når jeg går ut av et rom, bruke handlenett på butikken og så vidt som mulig kjøpe kortreist mat, til å skrive under på underskriftkampanjer og demonstrere sammen med mange fine mennesker (de fleste unge og noen få eldre), er i mine øyne med på å vise at jeg bryr meg og hjelper nok mer enn jeg aner. Bare tenk på hvor mye man kunne spare, hvis alle hadde handlenett med på butikken og ikke kjøpte poser hver gang?

Når gjorde du sist noe for en sak som du bryr deg om? :) - Det kan være dyrevelferd, miljøet, menneskerettigheter, you name it.. :)
Har du noen tips til hvordan man kan bli mer miljøvennlig i hverdagen uten at det skal bli et slit? :) 

Jeg håper dere liker bildene, og kanskje til og med skriver under på underskriftskampanjen som er i gang her inne? :) Da hadde jeg og isbjørnene blitt så glade <3 ;) 

 

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits