Knit in Copenhague

  • 07.10.2014 - 12:00

Wearing: jacket: BF´s from Carlings, knit & shoes: Zara, bag: Topshop

Nå når høsten er her for fullt, gjelder det for meg å ikke fryse. Jeg hater å fryse, så jeg vil heller pakke litt ekstra på meg. Strikkegensre er jo alltid en vinner når det er litt surt ute, og her er jeg iført fjorårets favoritt fra Zara. En strikkegenser med hals kan nesten virke som en substitutt for skjerf! Jeg hadde hvertfall ikke skjerf på meg og hadde det helt perfekt! :) 
Denne jakken er kjæresten min sin som jeg har rullet opp på ermene, og nå får den nytt liv som oversized jakke på meg, i stedet for at den skal henge trist og ensom i garderoben hans (som forøvrig er en liten flekk på klesstativet mitt, (neida, bare tuller) (egentlig ikke) ) :) 

Nyter dere ellers høsten? Jeg må ærlig innrømme hverdagen slo litt hardt i år, så nå prøver jeg å summe meg til å få tid og energi til å gjøre alle de tingene jeg har lyst til å gjøre ved siden av skole og jobb (som for eksempel denne bloggen som jeg er blitt så glad i) :) Men så langt innebærer det å ha brukt helgen på å demonstrere, gått på loppemarked og ha sett hele sesong 3 av Homeland. Oh well, Rome wasn´t built in a day, så satser på det er sånn med alle de gøye gjøremålene mine også :) 

Jeg håper dere nyter livet og kommer snart innom igjen! <3 :)

Elise Karlstrøm Bjørnstad

07.10.2014 kl.12:38

Så nydelig antrekk, elsker solbrillene <3 Jeg nyter høsten til det fulle! Lurer på om dette begynner å bli favorittmåneden min.. Nyt dagen, Hanne - jeg vil gjerne komme innom igjen! Har sendt deg en venneforespørsel :)

Lorraine Engen.

07.10.2014 kl.12:44

Nydelig!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits