Knit & Skirt

  • 14.10.2014 - 22:00Siden helgen flydde avgårde med barnedåp, familiebesøk, verdens beste mor på besøk og et aldri så lite loppemarked, så kommer oppdateringene litt sent. Her var vi ute og gikk tur i nærheten av A sin familie sitt hus utenfor København. For en bypike er det som balsam for sjelen å komme litt utenfor byen noen ganger. I dag reiste mamma hjem, dessverre, men heldigvis er det kun noen uker til jeg vender snuten hjemover mot Bergen for en aldri så liten ferie :) 

Normalt er jeg ikke en jente som går i særlig mange kjoler og skjørt, men jeg har funnet ut av at jeg liker kjoler, så lenge de er forholdsvis korte og løse, og gjerne med en stor strikkegenser utenpå. Selv om været begynner å bli litt kjøligere, så går det fint med å bare ha strømpebukser under, så lenge man har en god jakke.

Jeg håper ikke dere regner vekk i høstværet og at dere allerede er begynt på kakao foran tv´en :)

Hannah

14.10.2014 kl.22:25

Kjempe fint!

Edny

15.10.2014 kl.07:50

Så fint antrekk! :) Du kler skjørt/kjole veldig godt.

Hanne T

15.10.2014 kl.14:36

Edny: Åååhr, du er så snill, Edny! <3 Tusen takk! :D Og for en vakker, liten hund du har! :)

Wenche

19.10.2014 kl.10:53

Har akkurat funnet instaprofilen din og blir så inspirert! Hvor er den superfine jakken fra?
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits