Classy

  • 23.10.2014 - 15:04


Wearing: jacket: Gat Rimon, tee: second hand, hat & shoes: Zara, rings: KANT by Rahbek

I går på jobb nådde jeg og sjefen min å ta bilder av hverandre. En av de største utfordringene i hverdagen er å finne noen som har tid (og lyst) til å ta bilder - det er faktisk ikke så lett. Men heldigvis gikk det i går, og her får dere altså se gårsdagens antrekk :)

 Denne jakken fant jeg på loppemarked for noen helger siden. Den er fra Gat Rimon og jeg falt pladask for den. Den har så mange fine detaljer, og er ekstra fin med et belte rundt :) Ellers holdt jeg det stort sett svart med en anelse hvitt.
Jeg legger merke til at svart og hvitt er et tema som går igjen hos meg i disse dagene.. Kanskje jeg plutselig blir veldig fargerik snart, men det tviler jeg på. Jeg tror det er høsten som har påvirket meg og hvis det stemmer, da kommer jeg vel til å gå i helsvart hele vinteren.. Lad os håpe utviklingen snur litt! :) 
Håper ellers dere har det fantastisk! Jeg har en eksamen som venter på meg veldig snart + en selvdisiplin som er i bunn, så jeg går vel snart i panikk i fosterstilling, før jeg tvinger meg selv til å begynne å lese :)

Sabine

23.10.2014 kl.15:09

Den smukkeste! 😍

Never Know Next

23.10.2014 kl.15:41

Nydelige bilder! Ønsker deg en flott dag ! :)

Anja

23.10.2014 kl.16:34

åh, love it! :D

Hanne Mjåseth

23.10.2014 kl.20:14

Du er så vakker!! Smaashing <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits