BOMBER

  • 26.10.2014 - 10:47

Wearing: jacket: BF´s, sweater: second hand, shoes: Zara, bag: Topshop

Denne jakken fra kjæresten min er jeg blitt veldig glad i. Noen ganger har jeg lyst til å være litt ekstra rå, og da tar jeg som regel denne på. Egentlig er det en biker-jakke, men på meg blir den nesten en bomber-jakke. Det er ekstra koselig å kunne dele klær med kjæresten sin, synes jeg :) Hvertfall for oss jenter, haha. 

Nå er kjæresten min nettopp reist på turné til New Zealand og Australia. Selv om jeg håper han storkoser seg og nyter det, så savner jeg han faktisk allerede. Det tok meg lang tid å venne meg til at han reiser steder for å spille, og at han i helgene stort sett alltid spiller, men det er bagateller i forhold til de gode tingene ved å være sammen med han. Jeg har alltid vært hatt en svakhet for musikere, helt siden jeg var tenåring (og kanskje før det også), så det er kanskje skjebnen at jeg endte sammen med en også :) 

Selv liker jeg veldig lite å fly, og kanskje enda mindre når de jeg er glad i skal fly, så jeg tror jeg kommer til å ha hjertet litt i halsen inntil jeg vet han er landet trygt. I mellomtiden blir leiligheten okkupert av venninner, samtidig med at jeg har en eksamen som skal overstås, så jeg tror tiden går kjapt :)

Håper dere har det fantastisk og er klar for vintertiden! - Det er jo alltid litt ekstra digg å kunne sove en time lengre  ;)

Emilie

28.10.2014 kl.09:43

Too cute! Gleder meg til å se deg i Bergen! <3
Hanne T

Velkommen



I am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits