Carven look-a-like

  • 04.11.2014 - 20:14


Wearing: jacket: H&M, sweater: Ganni, pants & shoes: Zara, bag: Chanel

Vær hilset!
Fraværet fra bloggen på det siste skyldes en aldri så liten post-eksamenstrøtthet, som virkelig har slått hardt denne gangen. Men herregud så godt det har vært å dyppe ned i den sosiale gryten, samt å se serier som jeg har utsatt i alt for lang tid, hvis du spør meg. Men; nå er jeg her, og her er da altså i vakre Bergen <3 

Jeg lånte denne vakre jakken fra søsteren min. Man skulle tro det var Carven, med det vakre snittet og ullen som jo er en signatur for Carven sine jakker og frakker. Men heldigvis fant hun denne på H&M, så jeg kan få lov til å låne den nå når jeg er hjemme. Vesken er sjeldent den blir luftet, men når den blir, så er både vesken og jeg lykkelige! Ellers ligger den pakket ned i en skuffe i hverdagen, for det står det nemlig i bruksanvisningen på Chanel-vesker (ganske sykt, jeg vet!). De tåler egentlig ikke så mye regn eller sol, visst! Så ned i en tørr skuffe for å forhindre misfarging, mens den ikke er i bruk :) 

Vel, nå skal jeg ut og drikke øl med en god venn. Vi blogges forhåpentlig i morgen! Jeg har masse fine klær med meg, som jeg gleder meg til å vise :)
Håper dere har det fantastisk og kan tilgi meg for fraværet <3 :)

Shees

04.11.2014 kl.20:22

Veldig fine bilder! (:

Sofie-Amunda

04.11.2014 kl.20:22

Kjempe fint antrekk <3

May Lee

04.11.2014 kl.20:31

Elsker antrekket ditt!!! spesielt skodan :)

Never Know Next

04.11.2014 kl.20:36

Stilig :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits