Rock Chick

  • 07.11.2014 - 21:28


Wearing: jacket, tee, jeans: vintage, bag: Chanel, hat: BikBok

Onsdag kveld skulle bli tilbragt på byn med verdens fineste mennesker. Jeg hadde gledet meg så sykt, og selv om jeg også var ute tirsdag, så skulle det liksom kulminere onsdag. Jeg sto opp med et akutt behov for vann onsdagen (sånt skjer etter en bytur), og stod opp og drakk ca. en liter vann. Senere på dagen lå jeg og så på tv, litt redusert vel og merke, og kjente jeg hadde litt ondt i halsen. Vel, akkurat nå ligger jeg med feber, og har gjort det siden den planlagte byturen ikke ble noe av. Jeg bare; fy fader. Endelig kommer jeg hjem til Norge, og har lagt planer hver dag for å se gamle venner og kose meg med familien; men skjebnens ironi (som jeg stort sett alltid blir utsatt for) ville det annerledes, så nå håper jeg at jeg i det minste får noe ut av den nest-siste dagen min i morgen. 

Antrekket mitt nådde jeg tross alt å ta bilder av før sykdommen inntraff, og for meg er dette et helt perfekt antrekk. Alt er stort sett vintage, og det har en fin balanse mellom avslappet og rockete. - Håper dere liker det! :)

Lilli

07.11.2014 kl.22:55

Stilig :)

Vilde

08.11.2014 kl.00:42

Wow, suuuperstilig!!! <3
Hanne T

Velkommen



I am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits