Levende Pels

  • 08.11.2014 - 14:05Som dere alle nok vet, elsker jeg hunden min. Faktisk elsker jeg alle dyr og i den forbinnelse tenkte jeg å dedikere dette innlegget til mine kjære hunder; Berta, Ella & Alma. De blir behandlet som alle hunder burde bli behandlet. - De får gå turer, løpe i hagen, får kose på fanget, får til tider økologisk, frittgående kylling fra Pyreneene og ellers økologisk tørrfor. Dessverre for alle dyr, er forskjellen i hvordan vi behandler de ekstreme. Uansett om man er mink, mus, rev, hund eller gris, så har de alle sammen noe til felles med oss; evnen til å lide. 
Dette er enda en grunn til at vi skal være så ufattelig glade for å være født som mennesker og ikke dyr, for de stakkars dyrene kan ikke forsvare seg selv.

I dag er det, som dere også sikkert vet, Noahs fakkeltog mot pels. Selv om jeg ligger med feber og sykdom her hjemme, så er jeg nødt til å vise min holdning til pels - nemlig at pels på mennesker er en unødvendig form for mishandling og de menneskene som går med det, er enten uvitende, uintelligente eller onde. Pels har ingenting med mote eller stil å gjøre, og for meg er det totalt uforståelig at noen mennesker velger å ikle seg dette perfekte eksempelet på dyremishandling. Pels kan på ingen måte forsvares, hverken etisk eller moralsk.

Det er på høy tid å få gjennomført et forbud mot pels, for denne kyniske, barbariske og intetsigende industrien har ingenting å gjøre hverken her i landet, eller noen andre steder. Derfor håper jeg at jeg ser flere av dere i demonstrasjonen i kveld! Her i Bergen begynner vi å gå fra Marken kl 17.30. - Ses vi? :)

iselinilsen

08.11.2014 kl.14:38

SÅÅÅÅ SØT
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits