Wardrobe secrets

  • 12.11.2014 - 14:47I mai fant A og jeg noen slitte, gamle fruktkasser til salgs hos en antikvariatbutikk. Jeg syntes de var så fine, så jeg fikk overtalt han til at vi kjøpte de og tok de med hjem, uten at vi hadde noen spesielle planer til hvor vi skulle gjøre av de. Hjemme i leiligheten stod de bare på gulvet i noen dager, og A angret ganske mye på at jeg hadde klart å overtale han. Jeg hadde egentlig tenkt meg at de kunne henge inne i stuen som hyller på veggen, men jeg fant fort ut av at de estetisk ville gå veldig bra til klestilbehøret mitt. Sko, smykker og vesker manglet nemlig en plass der de tok seg bra ut. Så da satte jeg de på toppen av kommoden og puttet inn diverse sko og fant på hengeløsninger til smykker. De er skikkelig falleferdige, men det er det jeg synes er vakrest med de, i kombinasjon med de 'nye' tingene. Kontrasten mellom det gamle treet og de forskjellige materialene er ganske perfekt, synes jeg. Har du noen lure løsninger til oppbevaring av tilbehøret ditt? :)

Edny

13.11.2014 kl.09:57

Så fint! :) Blir så imponert over folk som deg som er så kreativ :) Heldigvis kan jeg, som ikke er så kreativ, lese om det og plukke opp tips.

Javiera Francisca

13.11.2014 kl.20:28

wow, så sykt mye fint. veldig kreativt med kassene :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits