New Old Booties

  • 25.11.2014 - 15:28Søndagene er for meg hellige, for det er da alle loppemarkedene er rundt i byen. Det er ikke like mange nå som i sommerhalvåret, for nå er de fleste kun i haller og bra er det! Denne helgen var jeg forbi Remisen, som er et loppemarked plassert sentralt på Østerbro, rett ved Trianglen og inngangen til Fælledparken. Jeg kjøpte flere fine ting, blant annet julegave til min søster, for hvem sier at julegaver absolutt skal være nye fra butikken? - Ikke jeg, i hvertfall! Snarere tvert imot... :) Jeg falt pladask for disse skoene jeg så stod på gulvet. Heldigvis var jeg den som fikk fatt i de først, for det stod en liten kø bak meg som ville ha de hvis jeg ikke kjøpte de. Jeg skulle ut med 250 kr. for disse vakre skapningene <3 Ka-tching, sier bare jeg!

Kamilla Haaland

25.11.2014 kl.16:03

utrolig kule!!

søs

25.11.2014 kl.19:44

De liknet: http://picture-cdn.wheretoget.it/mj5er1-l-610x610-shoes-stella-mccartney-boots-black-platform-boots-platforms-indie-hipster.jpg
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits