Boyfriend Jacket

  • 26.11.2014 - 20:47


Wearing: jacket: H&M men, shoes, hat & knit: second hand, bag: Stella Mccartney, pants: Bik Bok

Her er antrekket fra forleden dag. Vi har den fineste takterrassen på jobben, med utsikt over hele København, så det ble selvfølgelig location for bildene : )
Siden jeg kjøpte disse skoene på loppemarked søndag, har jeg gått med de hver dag. Tror det er rett før jeg sover med de på <3

Noen nålestripete bukser har lenge vært på ønskelisten, og da jeg fant disse på Bik Bok i Bergen ble jeg nødt til å eie de, på tross av at jeg kanskje hadde forestilt meg å kjøpe noen litt løsere, men nå er jeg kjempefornøyd! :)
Dette antrekket består av en god mix, og jeg hadde egentlig tenkt å ta den svarte, slitte skinnjakken min på meg, men når jeg så kjæresten min sin jakke henge på knaggen ble jeg nødt til å prøve den på. Jeg har en eller annen greie med løse herrejakker - det er bare så fint! Og ekstra fint at den ikke er svart! :)

Ellers går dagene med skole og jobb, og dessverre ikke så mye tid til venner som jeg egentlig hadde hatt lyst til, men sånn er det jo bare noen ganger. I morgen skal jeg heldigvis ha "julefrokost" med noen venner, som er det danske ordet for julebord, så det blir spennende! :)
Jeg håper dere koser dere og at dere holder dere pelsfrie og varme i kulden! :)

Linda Taylor

26.11.2014 kl.21:01

Kjempe fin jakke, og ikke minst antrekk :D

Hanne T

07.12.2014 kl.20:39

Linda Taylor: Tusen takk! Så snilt av deg! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits