Hollywoodkrøller & jobb

  • 02.12.2014 - 23:46På jobben min utdanner vi makeup artister,og heldigvis for meg kan vi som jobber der få lov til å leke med alle de fantastiske produktene som finnes på kontoret. Her prøver jeg ghd sitt stylingjern; Eclipse. Det er virkelig den beste hårstyleren jeg har prøvd! Når man vet hvordan man krøller med et glattejern, da har man faktisk ikke lyst til å prøve et krøllejern igjen :) - Synes jeg i hvertfall! :) Har du prøvd noen produkter fra ghd? :) 

Jeg føler vintertiden tar kameratiden fra meg for tiden. Her i Danmark blir det enda tidligere mørkt enn i Norge, så outfitbilder blir så ekstremt vanskelig å få til før det blir mørkt når man går på skole og jobb. Nå har jeg avtalt med kjæresten min at vi snart skal stå ekstra tidlig opp for å nå litt dagslys før vi drar om morgenen. Så da skal jeg prøve å forevige antrekket mitt, i håp om at dere har lyst til å se det! :)

Marie-Madelen Bekken

02.12.2014 kl.23:52

Har prøvd rettetangen og jeg må si jeg er imponert. Elsket den virkelig. Ja, det med kameratid er jeg enig i. haha. Ha en fin kveld

Hanne T

07.12.2014 kl.20:38

Marie: Ja, ikke sant? :) Så kjekt! :) hehe.. Gleder meg bare til sommeren! :)
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits