New Years Eve Dress

  • 04.12.2014 - 15:15


Wearing: dress: Second Hand, hat: Asos, lipstick: Mac, Morange

Er det for tidlig å prøve nyttårskjolen? Jeg valgte å svare nei og tok denne lekre saken på. Hvor kan man få fatt på en lang, tettsittende, svart kjole med turtleneck og glitter? Vel, jeg fant denne på loppemarked for 50 kr! :) Jeg er så glad for at jeg kjøpte den, for da jeg stod på loppemarkedet med den i hånden var jeg usikker, men heldigvis var venninnen min med og beordret meg til å kjøpe den. Og nå er jeg så glad for det! Hurra for gjenbruk! Det eneste uheldige med den er at den er så tettsittende, at man får en skikkelig kulemage etter at man har spist. Heldigvis er den stretchy, så det ikke blir ubehagelig :)
Den blir god nå til nyttårsaften og på de fremtidige byturene med fine damer og vino blanco. Har du funnet nyttårskjole enda? :)
Jeg ble nødt til å ta en hatt på, for når noe blir for fint for meg, da må jeg rocke det litt ned - som regel ved bruk av en hatt :) Og røde lepper skader jo heller aldri ;)

Hanne Slette

04.12.2014 kl.15:33

Så utrolig lekker!

Edny

05.12.2014 kl.08:55

Herregud så fiiiiin!

Hanne T

07.12.2014 kl.20:38

Edny: Du er så snill! Tusen takk, fineste Edny :) <3

Hanne T

07.12.2014 kl.20:38

Hanne Slette: Tusen takk! :) <3
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits