Shirt & Skirt

  • 10.12.2014 - 21:38

 Denne skjorten fra Benetton kostet meg 30 kr. på et loppemarked. Det samme som klokken gjorde på et annet loppemarked. Beltet kostet 10 kr. på enda et loppemarked og skjørtet har jeg arvet fra min mor. Skoene og hatten er fra butikk, men greit er det, når jeg har klart å skaffe resten av antrekket ved hjelp av gjenbruk. Vil faktisk tillate meg å bruke en aldri så liten hashtag her i innlegget mitt for å forsterke effekten; #engangtil

Er det en jeg virkelig har respekt for i den norske kjendis- og moteverdenen, så er det Jenny Skavlan. Hun skapte, i samarbeid med Fretex (og Mette Marit), emneknaggen (hashtaggen, på normalt språk) #engangtil, og attpå til fronter hun selv gjenbruk på sin egen Instagramprofil og blogg, og i går la hun også ut et bilde som viste hennes standpunkt til pels - nemlig at hun, som 70 % av befolkningen, er i mot pels. - Det står det respekt av!

I går på NRK ble dokumentaren 'Pels' vist. Jeg skulle egentlig ha sett den på CPH:DOX, som er nord-europas største film-festival, i oktober, men kunne dessverre ikke på visningsdagene. Derfor er det perfekt at Brennpunkt på NRK valgte å vise dokumentaren i går. Jeg skal la være med å gå for mye inn på emnet pels, for jeg blir så lei meg og forbannet at å forholde meg verbalsk saklig blir en stor utfordring for meg. Men jeg så den ferdig og tenker at endelig kan vi nærme oss slutten på pelsdyrnæringen i Norge. Så du den? :)
Hvis du gikk glipp av den kan du se den her. Og hvis du vil støtte oss (som består av 70 % av den norske befolkningen) i å få pelsdyrnæringen nedlagt, så kan du skrive under her. Så vet jeg om 1.000.000 dyr i Norge som blir veldig glade, og jeg blåser et kyss i luften til deg! :) <3

andrea

10.12.2014 kl.21:39

Så fint antrekk :)
Utrolig fint antrekk- stilen din er rå:-) ha en god kveld!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits