Essential Beauty Favorites at the moment

  • 11.12.2014 - 12:04

For tiden trenger huden min å ikke bli dyppet med sminke, selv om jeg har en tendens til det nå som vinteren og kulden er her. Jeg har problemhud, så en foundation som føles så naturlig som mulig på huden min (og som selvfølgelig ikke er testet på dyr!), er det eneste riktige for tiden.

Youngblood sin mineral foundation har en god dekkevne, også blir den bare finere på huden jo lengre man har den på. Selv om prisen er litt drøy, så varer den en stund og da er det greit å gi litt ekstra - perfekt til å ønske seg til jul! :) 

Etter å ha innsett at pris og kvalitet ikke nødvendigvis henger parallelt sammen, så har jeg blitt veldig glad i e.l.f. sine produkter. Concealeren er fantastisk (bare spør min søster), og jeg bruker den under øynene, på ujevnheter og for å forsterke øyenbrynene etter å ha tegnet de opp med skygge - da ser det nemlig helt naturlig ut :)

For ikke så lenge siden kjøpte jeg e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder, og det har jeg vært veldig fornøyd med! Rougen er såpass lett, at selv om man tar mye på, så slipper man å se ut som man gjorde når man kom hjem etter å ha lekt i snøen som liten - nemlig helt rød-kinnet! Den har en veldig herlig fordelingsevne, som ikke setter revner eller ujevnheter etter seg.

Er det en ting jeg er helt avhengig av, så er det Carmex. Hele den vestlige verden sine kvinnelige innbyggere fikk øynene opp for denne herligheten etter at Carrie erklærte sin kjærlighet til den i SATC. Vel, jeg er enig. Jeg bruker aldri en annen leppepomade, og jeg tar på meg et lag om kvelden, så holder leppene mine seg herlig fuktet og uten revner til neste kveld. 

En rød leppestift er også et must for meg om vinteren. En grunn er fordi at jeg synes det står så bra til den lyse huden vi har en tendens til å få nå når solen går tidlig ned (for ikke å snakke om alle de dagene vi slett ikke ser den). En annen grunn er fordi det er så lett å ta på, men har en kolossal effekt på ansiktet. Man ser bare freshere ut med rød leppestift! :) 

Ellers så kom skoene fra Acne som jeg fikk til jul i fjor med på bildet. Det vakre, retro blomstermønsteret er bare så herlig å se på, synes jeg. Vesken kjøpte jeg i en Røde Kors-butikk her i Køben for 50 kr. Den så ut til aldri å ha vært brukt - katching! :) 

Har du noen vinterfavoritter når det gjelder sminkerutiner nå om vinteren? :) 

Kamilla Haaland

11.12.2014 kl.12:20

Min nye favoritt er serum fra marina miracle! Jeg bruker nattserumet nesten hver dag. Det er så deilig :) Spesielt på den tørre vinterhuden min :)

Keths!

11.12.2014 kl.12:55

Titter innom for å ønske deg en finfin torsdag! Snart helg :D

liv judit

11.12.2014 kl.13:40

Så mange flotte produkter! ha en strålende torsdag videre :)

Om du vil må du gjerne legge meg til som bloggvenn!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits