New (old) Leo Coat!

  • 16.12.2014 - 11:52

Wearing: coat: vintage, dress: WonHundred
 

I helgen var vi og feiret julaften (sier man egentlig feiret julaften? Det høres litt feil ut..) med A sin familie. Det var utrolig koselig, og en perfekt anledning til å lufte den nye vintage frakken min som jeg kjøpte lørdag. Jeg har en annen leo-jakke, men den er så kort, og da jeg så denne visste jeg at jeg kunne style den på flere forskjellige måter, for ikke å snakke om hvor varm den er! Jeg kunne ha en tynn kjole under uten å fryse. Og ja, bare rolig; den er falsk, selvfølgelig! :) Noe av det verste må jo være en ekte leo-pels. Fysj.

Knappene er bare til pynt, for den har hemper som fester den, og fine er de! :) Egentlig var jeg i tvil om jeg elsket eller hatet den (dere kjenner den følelsen), og jeg har egentlig ikke besluttet meg enda, men det tegner godt hvertfall :) Luen kjøpte jeg også i en vintagebutikk for noen år siden, og den fargen synes jeg bare er noe av det vakreste, og med leo-mønstert fremhever de hverandre på det smukkeste viset. Eller hva synes dere? :) 

Jeg gleder meg til å style frakken med en løs, hvit t-skjorte, hullete, lyse boyfriend-jeans og svarte støvletter, og en farlig rød leppestift - det blir bra! 

Jeg ønsker dere en fantastisk dag! :)

Rikke95

17.12.2014 kl.13:23

Åh elsker stilen din, ikke bare på disse bildene men de andre antrekkene du har lagt ut også!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits