Late night...

  • 15.12.2014 - 20:43... Snack. 
Dere vet det tidspunktet der det egentlig er for sent til å begynne å lage middag, og du spiste så sent lunch, så den regnes egentlig som en middag, og du orker hvertfall ikke å begynne å lage noe fra begynnelsen av. - De gangene er det greit å ha avocado i hus (det er vel egentlig alltid greit, det..) og choppe de opp, helle sitronsaft, salt, pepper og caviart (caviar som er laget på tang, ikke rogn) i de, for så å spise alt på to minutter sammen med peprete øko tomater og en kopp grønn te. 


Vi har laget ny 'hyllevegg' i kjøkkenet, som dere ser, og jeg er kjempefornøyd. Nå har jeg faktisk lyst til å sitte der ute og spise :) Det var viktig for meg at det var forskjellige hyller, så det ble et slags 'ryddig kaos', der uttrykket ble koselig og tilfeldig. Jeg kan se om jeg ikke får tatt noen ordentlige bilder som jeg kan vise på et annet tidspunkt :)

Jeg håper du har en fantastisk kveld så langt :) Nå vil jeg fortsette å lese i boken min <3

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits