Crispy white & dark grey

  • 17.12.2014 - 15:40


Wearing: jacket: vintage, jeans: Acne Studios, bag: Bianco Footwear, tee: Samsøe, hat: H&M

Dette er et antrekk som jeg føler meg helt hjemme i. Det er avslappet, rockete og tilfeldig. Det minimalistiske fargevalget passer perfekt på grå dager som disse, og detaljer som skoene, beltet, beanien & vesken blir prikken over i´en. Et lite notat til meg selv må være i investere i flere hvite t-skjorter med god passform. En crispy white tee (eller shirt) kan skape en gjennomført renhet over et antrekk, som jeg dessverre ikke er så flink til å benytte meg av. Men mer av det fremover, merker jeg :)

I morgen skal jeg på Kygo-konsert her i Køben - det blir bra! Da kommer nok disse skoene på igjen, i håp om at jeg kan få se noe (jeg er nemlig ikke så høy;)). Det er første gang jeg skal på konsert med en DJ. Det blir en spennende opplevelse, selv om det hadde vært gøyere med band på, men jeg gleder meg uansett, for herregud; det er jo Kygo! :) Så blir fredag siste dag på jobb, før lørdagen bringer meg hjem til verdens fineste by og familie. Har du fått juleferie enda? Det håper jeg :)

Edny

18.12.2014 kl.09:43

God ferie!! Ønsker deg en strålende jul sammen med familie og venner. Jeg og mannen reiser til Spania i morgen, så det blir en god og varm start på julen for meg.
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits