Dear Santa...

  • 18.12.2014 - 18:19


Julen handler heldigvis ikke kun om gaver, men allikevel er det gøy å bli inspirert av andre - noe av det gøyeste med å lese blogger i juletiden er å bli inspirert av de forskjellige ønskene. I år håper jeg noen av disse tingene ligger under treet, man kan jo håpe! ;)

1. Faux Fur Jacket fra H&M Studio. Denne jakken er flittig dokumentert på forskjellige motebloggere etterhvert, men det endrer ikke ved det faktum at den er pen! Akkurat nå er den på tilbud til 350 kr. her :)

2. Smykke med inngravert bokstav. Jeg har ønsket meg et lenge og synes derfor det er på tide ønsket mitt går i oppfyllelse. Finn liknende her.

3. Solbriller fra Céline.Jeg elsker Céline sine briller, og etter at jeg fikk Audrey-modellen, har jeg stort sett ikke gått med andre. Derfor ville det være perfekt å utvide familien med modellen 'Caty'. Finn de her.

4. Veske fra Stella Mccartney. Stella Mccartney er min favorittdesigner. Ikke bare på grunn av det fantastiske designet hun lager, men også på grunn av det beundringsverdige medmennesket hun er. Gøy er det når Falabella Cross-Body til og med har fått litt utsmykking. Finn liknende her

Har du satt opp en liste på din blogg i år? :) Send meg gjerne et link, så jeg kan bli inspirert av deg også! :)

Marie-Madelen Bekken

18.12.2014 kl.18:57

Yes please! Hadde sagt ja til alt sammen, haha :)

Her er mine ønsker :)

http://mariebekken.blogg.no/1416755444_my_christmas_wishes.html
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits