Faux Fur @ Work

  • 19.12.2014 - 23:50


Wearing: shoes & clutch: Friis Company, the rest: second hand 

Disse skoene fra Friis Company er som skapt til meg. Jeg lånte de bare, men mon ikke de snart blir en del av familien :) Ellers er jeg alt for glad i denne fuskepelsen som jeg kjøpte på loppemarked i forfjor, og et par røde lepper kan jo skinne et hvilket som helst antrekk opp! :) De siste to bildene er tatt fra Instagramkontoen min - jeg var nemlig hoppende glad på jobb i dag! :)

I dag fikk jeg heldigvis lov til å møte inn litt senere på jobb, for Kygo var forsinket fra Århus i går kveld, og skulle egentlig spille konsert her i Køben kl 00, men kom først på scenen kl 0130. Men oh boy var det verdt ventetiden! :) Jeg lå først hjemme i sengen min kl 04, og da var jeg så oppspilt etter konserten at jeg hadde problemer med å sovne. Heldigvis sa sjefen min at jeg kunne komme på jobb litt senere, sånn at jeg i det minste fikk noen timer med søvn. Det er rart, for det eneste som liksom stod mellom meg og hjemreise til Bergen var konserten med Kygo og en siste dag på jobb. Nå er de begge overstått, og i morgen reiser jeg hjem til Bergen for å dra direkte ut på byen med venner. Dagene kommer og går, og plutselig er julaften her også. Jeg gleder meg egentlig bare mest til våren og sommeren, for er det noen måneder som jeg avskyr, så er det januar og februar. La oss håpe de går kjapt i år! :)

sofie hansen

19.12.2014 kl.23:53

åå herregud så nydelig du er! likte jakken veldig godt!

ta gjerne en titt innom min blogg!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits