A different take on the NYE dress

  • 23.12.2014 - 17:12


Wearing: jacket & dress: vintage, bag & shoes: Friis Company, head scarf: Noa Noa, rings: KANT by Rahbek

Før jeg reiste til Bergen tok jeg på meg nyttårskjolen og rocket den litt ned med hårbånd, røde lepper & skinnjakke. Den lekre vesken og skoene er fra Friis Company, som forøvrig har laget en helt fantastisk kolleksjon (verdt å sjekke ut!)! Jeg har fått skikkelig dilla på spisse sko (som stort sett alle andre også har), og elsker effekten det gir av litt lengre ben - midt i skapet for oss korte jenter! :) 

Ellers er jeg godt plassert i Bergen med familien og kjæresten min, han skal nemlig feire norsk jul med oss i år! Det er andre gangen han feirer jul med oss, og selv om han synes pinnekjøtt er godt, så tror jeg det er litt rart med andre tradisjoner en de han er vant med :) Jeg synes selvfølgelig det er kjempekoselig å ha han her, selv om været er helt forferdelig. Det regner stort sett hele tiden, så bilder blir det heller ikke så mange av! :) La oss krysse fingre for godt vær i morgen! :) 

Jeg ønsker hver og en av dere en fantastisk jul, og håper den blir akkurat slik du har drømt om og mer! :) <3 
- juleklem fra Hanne :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits