NYE Key Items

  • 31.12.2014 - 12:27
Godt nyttår alle sammen! Må 2015 bli det beste året i ditt (og mitt) liv! 


Jeg tilbringer den siste dagen i året her i Bergen, og selv om jeg gleder meg, så synes jeg det er litt trasig ikke å skulle feire med kjæresten min i Køben. Men tiden var inne for å prøve noe nytt, og la oss innrømme det; det er ingen kveld som er mer stressende å forberede, være i og utnytte som nyttårsaften! Derfor tenkte jeg å være smart dette året, og stikke til Norge, for å unnslippe alle stressende forberedelser, men det eneste jeg fant ut av var at stresset forfulgte meg til Bergen, og har nå resultert i et aldri så lite munnsår på denne siste dagen i året <3 O' glede..

Oh well, jeg vil ikke la det stoppe meg! Spesielt ikke når jeg gleder meg til å gå med den glitrende kjolen min med hals som vist over (jeg kommer til å se cirka sånn ut), den perfekte nyttårsvesken fra Stella Mccartney, og den røde leppestiften fra Mac som jeg fikk av kjæresten min til jul - den er helt nydelig på! Jeg vil jo ikke la et munnsår stoppe meg fra å ha røde lepper! :) Neglene blir nude, med denne fantastiske neglelakken fra CND og en hatt kommer jeg selvfølgelig ikke utenom - det er jo nesten signaturplagget mitt :)

Ønsker dere alt det beste i dag og i kveld! :) Og et stort gratulerer med dagen til min søster som har bursdag i dag! :) Skål en gang for henne også ;)

Marie-Madelen Bekken

31.12.2014 kl.12:29

sykt kul :D
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits