31.

  • 01.01.2015 - 22:52Hvordan er formen? Jeg håper den er noenlunde grei, og at du er begravd foran tv´en/dataen med skikkelig usunn mat :)
 
Jeg hoppet inn i det nye året sammen med blant andre disse fantastiske jentene! - heldige meg! :)
 Det var verdens beste søster sin bursdag, så hun hadde stelt i stand med skalldyr, hvilket passet helt fantastisk, for noen ganger kan nyttårsmaten bli litt vel tung, men med litt vino blanco og skalldyr, da klaffet alt perfekt - jeg fornemmer en tradisjon utvikle seg :)
 
Emilie hadde med seg Flash Tattoos, så utsmykningen ble en del av det sosiale, og det er hvertfall ikke siste gang jeg skal bruke de, ble helt "vild med de" - som vi sier på dansk! :)

I dag har formen vært litt redusert, men helt grei, heldigvis. I morgen tar jeg turen tilbake igjen til Køben, der kjæreste, eksamenslesing, skole & jobb venter. Som med hver ferie skulle jeg ønske at også denne kunne vare evig, men hverdagen er de små skrittene man skal ta mot å få oppleve nye gleder på nye steder, og jeg krysser alt jeg har for at etter den neste perioden med hverdag, så kommer det en skikkelig solrik og varm ferie! :)

Jeg ønsker dere alt det beste i dette nye året! <3 :)

Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits