Winter Sun | Casual Army

  • 06.01.2015 - 12:00

∞ Noe av det vakreste med vinteren må være frostklar luft og når vintersolen glitrer med sitt nærvær ∞

Denne gangen hadde jeg på meg en av favorittjakkene mine, et skikkelig funn til 50 kr. på loppemarked! Dere som har fulgt med på bloggen min før, vet at jeg er helt gal etter loppemarkeder! Jeg synes det er noe fantastisk vakkert i at ting & klær har en forhistorie, at man har letet etter de blant alle mulige andre skatter. At hvert plagg er blitt formet av opplevelsen det har hatt sammen med eieren og er helt estetisk unikt. Jeg liker ikke bruk og kast mentaliteten til de fleste, og selv om det selvfølgelig er få ting som slår følelsen av en ny og eksklusiv ting rett fra butikk, så burde man kunne kombinere det, med litt nytt og litt (mye) brukt ;)

De falske skinnbuksene er fra Zara, og selv om jeg var i tvil om jeg skulle kjøpe de den gangen for lenge siden, så er jeg utrolig takknemlig for det nå, for de har vært med på veldig mange ting etterhvert. T-skjorten er fra Second Female, også den kjøpt på loppemarked for 20 kroner, og resten av antrekket er da nytt, altså det vil si vesken og skoene. De er nemlig fra den nye kolleksjonen til Friis & Co, som nå heter Friis 247365, og de kommer i butikk og på nettet i slutten av januar. 

Jeg håper hverdagen er god ved dere og at dere får noen herlige dager fremover :)

Oslofru

06.01.2015 kl.12:16

Såå fin <3

Knut

06.01.2015 kl.20:53

<3<3<3

Edny

07.01.2015 kl.12:24

De skoa!!!
Hanne T

VelkommenI am a 25 years old norwegian bon vivant now located in Copenhagen. This is not a fashion blog, but a glimpse into my personal style & my life in Copenhagen; the coolest city in the world. Feel free to contact me at hannetoerseth@gmail.com if you have any questions.

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits